Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Keräsin alle muutamia leikkeitä edellisten

kotisivujeni päiväkirjasta ajalta 14.10.2003-30.2008
Näitten siirto tänne vähän epäonnistui, mutta haitanneeko tuo mittää.

26-01-2008 Ja maailma pelastuuu.... Kommentit (0)
Pieniä heräämisen merkkejä on ilmassa maapallon ja ilmaston säästämiseksi: siihen viittaa tämän markkinatalouden maapalloistamisen kyseenalaistaminen mm. StoraEnson Suomessa ja Nokian Saksassa, kaiken muun elämäalojan alistaminen markkinamekanismin edessä.
 
02-01-2008 Ilotulitteluista Kommentit (0)
Tässä voin antaa kaupungille vapaasti käytettävän vihjeen ilotulipaukutteluista.
Kielletään keskustan alueella yksityispaukuttelu vuodenvaihteessa niinkuin moni kaupunki on jo viisaasti tehnyt. Miksi tätä viisautta ei voisi käyttää myos Imatralla.
Sitten pannaan keräys johon jokainen voi panna roponsa kaupungin kassaan paukuttelua varten, niin ei menisi nekään rahat verovaroista. YHTEISTÄ VAPAAEHTOISTA HYVÄÄ.
-Tarkemmin ajateltuna: ilotulitteet tulisi kieltää kaikkialla maailmassa! Näin on.
 
23-12-2007    AKTIIVI

Halusin lyödä vetoa:
-avasin ovet ja ikkunat,
-löin, ja löin.
Hävisin.

18.8.07

Nuoret, ja muutkin itseään trendikkäänä pitävät ostelevat, kanniskelevat ja jopa juovat kesäisin pullotettuja vesiä jotka ovat kraanavesiä hyvin paljon saastuneempia -tietenkin kun seisovat umpipullossa ties kuinka kauan-, ja maksavat aivan hirveästi ja sitten maristaan kaiken kalleudesta! No. Siitä vaan.
 
01-08-2007 Kanootti
Mellonlahden niemessä on ulkonäön perusteella (puuosat lahonneet) nähtävästi kauankin käyttämättömänä ollut vihreä kanootti. Lainaisin sitä mieluusti lahdellameloskelua varten, mutta omistajaa en ole löytänyt. Jos omistat tai tiedät omistajasta niin ilmoittaisitko vaikkapa näitten sivujen vasemmasta alanurkasta löytyvään e-mailiini, tai vieraskirjaan.
Kiitos
10-07-2007 Varikset petoina
Kesä-heinäkuun vaihteessa kaksi varista hyökkäsi pihallamme räkättirastaan kimppuun noin 10 metrin päässä makuuhuoneen ikkunasta. Olisi ollut helposti ikkunasta kuvattavissa, mutta olin juuri lähtenyt ulos. Anni oli kotona ja kovasta metelistä arvasi mennä näkemään. Kun palasin, oli räkätistä vain höyheniä ja muutamia sulkia nurmella.
17-06-2007 Naapuripyöräily
Osallistuin eilen Imatran kaupungin ja Imatran Lapinkävijöitten yhteisreissuun fillaroiden naapurimaa-Venäjän Svetogorskiin.
Lue lisää sivulta Pyörällä Venäjällä.
 
25-09-2006 Ostin järkkärin Kommentit (0)
Vihdoinkin "sorruin" ostamaan digijärkkärin, Nikon D50. Miksikö? No, niin vain tuli tehtyä. Pokkari ja järkkäri eivät tietyillä alueilla korvaa toisiaan, kummallakin on omat vahvat alueensä joita toinen ei voi korvata. Vasta yhdessä ne muodostavat kaiken tarvittavan.
22-01-2006 Pakkaslenkki Kommentit (1)
Pääsin tänään huvittelemaan kylmän kanssa. Olen tehnyt vuosittain kuvauksellisen Vuoksen kävelylenkin 10 km. kunhan on pakkasta noin 25 astetta ja kirkas. Nyt pakkasta mausti vielä erittäin kirpeä tuuli jossa kättä ei voinut pitää paljaana muutamaa sekuntia pidempään mutta pikkudigin säätämiseksi se oli joskus välttämätöntä. Kerrassaan nautinnollinen 3-tuntinen.
13-01-2006 Haaveri Kommentit (0)
Tänään sattui pieni-? hiihtelyhaaveri kun yli 10 km:n päässä melko uusi suksi katkesi keskeltä pelto-ojan ylityksessä. Tuttu, ystävällinen, hiihtomajan isäntä (Eero) lainasi sukset kotiinpääsemiseksi.
 
17-12-2005 Tuli talvi
Vihdoinkin tuli lunta ja päästiin ulkoilussa pois asfaltin ahdistukselta.
Tänään tämän talven ensimmäiset kilometrit ladulla. Vanhoja, -eikun näitä myöhemmän keski-iän niveliä ei kannata heti ensipäivänä liikaa rasittaa ettei tule pipiksi. Matkaa kertyi ladulla vajaat 15 km.
28-10-2005 Ankkurimiehet Kommentit (1)
Eilenillalla kävin kutsuttuna antoisalla keikalla Imatran seurakunnan "Ankkurimiehet" -nimisen ryhmän illassa esittämässä väridioja joitten pohjalta keskusteltiin valokuvauksen taidoista.
Väridia sai varauksettoman tunnustuksen kuvamuotona, joskaan ei mitenkään teilattu digiäkään. Sitä mahdollisesti käsitellään keväämmällä.
 
22-08-2005 Repoveden kansallispuisto Kommentit (0)
17-19 päivinä vaelsimme kolmistaan, Paavo K., Rauno ja minä kolme päivää Repoveden kansallispuistossa. Erinomaiset säät, vähän porukkaa ja paljon "hyviä"? kuvia.
12-06-2005 Sunbird lähti Kommentit (0)
Eilen 11.6. lähti 10 vuotta meillä ollut venekaunotar kohti Etelä-Pohjanmaan vesiä.
Uiskenteluvetenä tulee olemaan Lappajärvi.
11-05-2005 Rönnskärissä Kommentit (0)
Kävin olemassa 4 päivää tuolla merenkurkun saaristossa Suomen Luonnonvalokuvaajien retkellä 6.-9. 5. Kaikkiaan meitä oli 27 luontokuvaukselle orientoitunutta henkilöä. Vetäjänä Pertti Hissa. Retki oli erinomaisen onnistunut ja antoisa.
06-04-2005 Hiihtokausi ohi Kommentit (2820)
Hiihtokauteni loppui kuin varkain 2 viikkoa viime vuotta aiemmin. 1.4. hiihtelin jäällä ja oletin vielä kelien jatkuvan, mutta niin vaan sulivat vähäiset lumet niin metsistä, pelloilta kuin jäiltäkin nopeasti ilman ensimmäistäkään vesisadetta, joka tavallisimmin lumet hävittää. Hanki- ja jäähiihtelyt jäivät paljon alle sadan kilometrin.
06-01-2005 Taiteilua´ko Kommentit (1)
Vapaa-ajan noin vuosi sitten lisäännyttyä otin tilaisuudesta vaarin.
Jo kauan olin tuntenut maalaustaiteen kihelmöinnin sormenpäissä, ja männäsyksynä ilmoittauduin Imatra Työväenopiston öljyvärimaalauskurssille.
Nyt syyskauden käytyäni se näyttää yhä kiinnostavan.
13-09-2004                Mv.labran lopetus
Tein melko vaikean ja haikeankin ratkaisun tänään kun lopetin oman labrani toiminnan. Möin koko kaluston. Ikä ei ollut haitta eikä edes hidaste kuvien tekoon, mutta monet tekijät, esim. kameraseurojen toimintojen kuihtuminen, vaikuttaa siten, ettei ole syytä pitää omaa kalustoa. Kuvailut jatkuvat Dia- ja digimuodoissa.
Äskettäin tekemäni Työn jälkiä -näyttely on ylevä lopetus kauan kestäneelle MV -ajalle.
Syntyneeseen tyhjiöön tulee herkullista täytettä.

29-06-2004

Sulkavalle

Kommentit (0)

Eilen vein "Työn jälkiä" kolmeksi viikoksi Sulkavan kirjastoon.
Olkaa hyvä. Katsokaa, tutustukaa ja kommentoikaa näkemäänne.

25-05-2004

Puumalan polkaisu Kommentit (1)
Toissapäivänä viriteltiin vanhaa perinnettä ajaa Imatralta fillarilla Puumalaan ja takaisin, 110 km. Lähes olematon markkinointi oli tuottanut varsin laihan tuloksen. Vain reilut 20 lähtijää joista osa tyytyi puoleen matkaan.
Oma kuntotestini tuotti tyydyttävän tuloksen: ajoin koko matkan joka taittui aika leppoisasti myös Puumalassa kahvilla käyden, tasan seitsemään tuntiin.
 
15-03-2004 Näyttelyloppui Kommentit (874)
Tänään poistin kuvat kulttuuritalon seiniltä. Niin se vaan on, etteivät katsojat oikein huomioi sitä, että näyttelyssä nimi vieraskirjaan on kuin ablodit artistille. Kaikkiaan, jopa tuhansista näkijöistä kuitenkin lähes 200 henkilöä osoitti nimellään huomionsa josta heille kiitos. (Eräänlainen silmäilevä ohikävely lieneekin hyvin yleinen asia juuri yleisissä tiloissa).
Erityiskiitos niille 14:lle jotka käyttivät tilaisuutta viestittää erillisellä lapulla. Niistä kolme arvostelevia: yhden mielestä "näyttely oli huono", toiselle "käytetystä materiaalista ei synny lennokkaita ajatuksia" ja kolmas antaa monisanaisen oppitunnin valokuvauksesta. Loput 11 viestiä olivat enimmäkseen niin ylistäviä etten tohdi tässä toistaa kuin vaikkapa tämän hivelevimmältä tuntuvan: "Tämä on pitkään aikaan paras näkemäni valokuvanäyttely. Tai ehkä kaikkein paras".
12-02-2004 Lomalta Kommentit (1)
10.2. palattiin Annin kanssa kahden viikon, Niilin risteilyn sisältäneeltä Egyptin matkalta. Erinomaiselta matkalta tuli satona mahtavasti muistoja (pelkästään hyviä) joita tehostaa noin 200 digi- ja yli 6 rullaa diakuvia.
LASKURI näyttää ylittäneen 1000:n käynnin rajan.

01-12-2003

Vapaille Kommentit (2)
28.11. tein hyvin todennäköisesti viimeisen työpäiväni tehtaalla ennen vapaaherruutta.
19-11-2003 MV. kuvat Kommentit (0)
Tänään sain päätökseen "Työn jäljet" -projektin kuvien teon. Tarkoittaa tulevaa mv. valokuvanäyttelyä.

©2019 Reino Pelkosen kotisivut - suntuubi.com